Zwemschool VetCool Westerbroek

Zwemschool VetCool

Na een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan in verschillende binnen- en buitenbaden had ik het enorme geloof dat het anders moest kunnen. Als moeder van 5 kinderen crosste ook ik week in week uit naar een heet ,groot en lawaaiig zwembad, loodzware maxi-cosi onder de arm, om vervolgens een huilend kind bij het bad af te zetten. Terwijl ik krap aan zat kon ik na 45 minuten mijn kind alweer ophalen om hem weer om te kleden in de net te kleine en hete kleedruimte. Hoe fijn was het geweest als ik per kind niet 2 jaar maar slechts een jaar hoefde te rijden, ik tussendoor naar huis kon of een boodschapje kon doen, of op mijn telefoon onder het genot van een heerlijk kopje koffie mijn social media kon checken. En dat hij/zij lachend uit de zwemles kwam terwijl ik hem volledig relaxed op kon vangen en rustig tussen een paar andere kinderen kon aankleden. Daarnaast wist ik precies waar ik aan toe was, hoe mijn kind het deed tijdens de lessen, hoe ver hij/zij was, hoe de gang van zaken was en.. ook nog eens precies waar ik financieel aan toe was zonder onverwachte enorme kosten. Ik kon mijn kind met een veilig gevoel afgeven bij de lesgever die een klein groepje in zijn les had en hij/zij mijn kind door de langere lessen heel goed kon leren kennen waardoor hij/zij op een veilige manier leerde zwemmen.
Met die idealen en geloof is Zwemschool VetCool begonnen!’

Aldus Monique Bruin, mede-oprichtster en eigenaresse VetCool.

Ondertussen bestaan we al 10 jaar en zijn we uitgegroeid tot een zwemschool die bekend staat in Groningen en omgeving, met lokaties in Groningen en Tolbert en sinds afgelopen september in Westerbroek. Kom ervaren in onze knusse warme bad, vele tevreden ouders en blije kinderen zijn u al voorgegaan!
Naast de zwemlessen bieden we vele andere activiteiten aan zoals aquasporten, baby/peuterzwemmen, kinderfeestjes, vrijzwemmen etc.

IVM de voorjaarsvakantie zijn er aangepaste openingstijden!! Zie nieuws
Ook zijn we telefonisch beperkt bereikbaar, u kunt ons wel goed bereiken per mail.

Locatie:

Zwemschool VetCool Oudeweg 54 9608 PN  Westerbroek 0650979612  

Referenties:

Helemaal super!

Marijke Hut
  • Bij zwemschool VetCool is het voor elk kind een feest om te zwemmen!

  • Partners: