Zwemles met afzwem garantie voor diploma A en B binnen 10 maanden in Groningen Zuid!

Je zoon of dochter krijgt voor diploma A één keer per week gedurende 90 minuten. Dit lijkt wellicht lang, maar uit onze ervaring met het geven van zwemlessen is gebleken dat de combinatie van zwemles en spelen erg goed werkt voor de kinderen. Natuurlijk hebben ze halverwege een korte pauze om lekker iets eten en te drinken! Voor diploma A zwemmen de kinderen met een zwemvestje die ze tijdens de eerste zwemles gratis krijgen overhandigd. 

De kleine groep waarin je zoon of dochter zwemt, bestaat uit max. 9 kinderen zodat hij of zij met veel persoonlijke aandacht begeleid kan worden in een vaste groep en door een vaste juf of meester. Zwemschool VetCool werkt met een systeem waarin je de vooruitgang van je dochter of zoon goed kunt zien. Als je kind een keer een feestje of een andere afspraak heeft waardoor hij of zij niet naar de zwemles kan komen dan kun je hem of haar via het systeem afmelden en de zwemles op een ander moment inplannen. Indien er extra zwemlessen nodig zijn om tegelijkertijd met de vriendjes en vriendinnetjes uit de groep af te kunnen zwemmen, dan bieden we deze gratis aan onder de afzwem garantie!

Na het behalen van zwemdiploma A, wordt de zwemles ingekort tot 60 minuten. In dit wekelijks zwemles uurtje wordt je zoon of dochter binnen twee maanden voorbereid op het afzwemmen voor diploma B.

Wil je je zoon of dochter aanmelden

Kenmerken:

Wat?

10 Maanden lang, één zwemles per week van 90 minuten (diploma A) of 60 minuten (diploma B) op een vaste dag, in een vaste groep met een vaste meester of juf tot afzwemmen.

Voor wie?

Kinderen vanaf 4.5 jaar. Voor kinderen jonger dan 4.5 jaar kan geen diplomagarantie worden gegeven.

Wanneer?

Lesmogelijkheden op maandag t/m zaterdag – zie lestijden.

Waar?

Best Western Hotel Groningen Zuid, gratis parkeren.

Aantal kinderen?

Maximaal 9 kinderen per groep.

Kosten?

€ 935,00