Zwemles met afzwem garantie voor diploma A, B en C binnen 12 maanden in Groningen Zuid!

Je dochter of zoon krijgt één keer per week een zwemles van 90 minuten. 1.5 uur Lijkt misschien lang, maar onze ervaring leert dat de combinatie van leren en spelen erg goed werkt voor de kinderen. Uiteraard hebben ze na 45 minuten even pauze om iets te eten en te drinken! 

De kinderen zwemmen in een kleine groep bestaat uit maximaal 9 kinderen. Op deze manier kan de vaste meester of juf alle kinderen voldoende persoonlijke aandacht geven tijdens de zwemles. Via ons online zwemsysteem, kun je de progressie van je zoon of dochter bekijken en, indien nodig, je kind afmelden voor een zwemles en deze op een ander moment inplannen. Mocht het zo zijn dat je zoon of dochter iets meer lessen nodig heeft om af te kunnen zwemmen, dan bieden wij deze lessen gratis aan onder onze afzwem garantie.

Na het behalen van zwemdiploma A, worden de zwemlessen ingekort naar 60 minuten en wordt er na 2 maanden afgezwommen voor diploma B en weer 2 maanden later voor zwemdiploma C.

 

Kenmerken:

Wat?

12 Maanden lang, één zwemles per week van 90 minuten (diploma A) of 60 minuten (diploma B en C) op een vaste dag, in een vaste groep met een vaste meester of juf tot afzwemmen.

Voor wie?

Kinderen vanaf 4,5 jaar. Voor kinderen jonger dan 4,5 jaar kan geen diplomagarantie worden gegeven.

Wanneer?

Lesmogelijkheden op maandag t/m vrijdag – zie lestijden.

Waar?

Best Western Hotel Groningen Zuid, gratis parkeren.

Aantal kinderen?

Maximaal 10 kinderen per groep.

Kosten?

€ 1064,00