VetCool

Uniek in het Noorden!

Als moeder van 5 kinderen heb ik er al vele jaren zwemles op zitten. Ik zie mezelf nog zeulen met een maxicosi onder de arm naar een heet zwembad, waar ik met het zweet op de rug mijn kinderen de zwemkleding aandeed om ze vervolgens met veel tegenzin af te geven bij de lesgever. De zwemles was echt een verplicht nummer voor zowel hen als voor mij. Ik had me goed en wel geinstalleerd in de horeca, kleine met tekenspulletjes of wat anders te spelen, wat te drinken, etc. wanneer ik alweer terug kon naar de kleedkamer om mijn kind op te halen..
Wat een stress gaven die lessen iedere week weer.
Aangezien ik zelf werkte bij een grote organisatie en ik de ouders van de kinderen die ik lesgaf ook zo zag zwoegen, dacht ik bij mezelf : dat moet anders kunnen!

Op 1 september 2008 was Zwemschool VetCool in Groningen een feit!
Geinspireerd door mijn eigen ervaringen en die van andere ouders hebben we de snelcursussen in het leven geroepen!

 • Voor ouders ideaal want je kunt tussendoor naar huis, een boodschapje doen, of
  lekker ontspannen onder
  het genot van een heerlijke cappuccino je social media
   checken, terwijl je evt andere kinderen zich ook vermaken.
 • Voor kinderen heerlijk omdat er in de langere lessen tenminste ook even ruimte is om te spelen en om even chillen door wat te eten en drinken tussendoor. Zo wordt het veel minder een verplichting en veel meer een feest om naartoe te gaan.
 • Voor lesgevers super omdat ze uitgebreid de tijd hebben om alle verschillende onderdelen van het diploma uitgebreid te kunnen oefenen, ze leren de kinderen op deze manier heel goed kennen waardoor er ook op maat lesgegeven kan worden.

Kortom voor alle partijen de perfecte manier,  omdat iedereen weet wanneer de start is en wanneer er afgezwommen wordt.  Superduidelijk dus!
We hebben ondertussen al erg veel ervaring opgedaan in het geven van snelcursussen en zijn de enige in het Noorden die er in gespecialiseerd zijn!
49% zwemt af voor A en B in 9 maanden, 80% in 10 maanden en 90% in 11 maanden! Dan hebben we het niet afgeraffeld, maar zijn de kinderen echt veilig in het water en zwemmen ze volgens B nivo.

Aldus Monique Bruin, moeder van 5 kinderen en eigenaresse en oprichtster van Zwemschool VetCool.

LAATSTE PLEKJES OP MAANDAG EN DINSDAG START IN NOVEMBER.
MELD JE AAN EN JE KUNT GEBRUIK MAKEN VAN ONZE MOOIE AANBIEDING!

Locatie:

Laan Corpus den Hoorn 300 9728 JT Groningen

Referenties:

Een zwemschool waar men wel gericht en intensief aandacht geeft....

Monique van Veen
 • Bij zwemschool VetCool is het voor elk kind een feest om te zwemmen!

 • Partners: